Gāzes apgāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

Belimo Balticum, SIA, Ventilācijas automātika

Mūkusalas 72b-3.st., Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Gaisa vārsti ✓ Ūdens vārsti ✓ VAV & Drošības risinājumi u.c. ✓ Gaisa kvalitātes mērītājs ✓ HVAC automātika Par uzņēmumu:

Belimo ir pasaules tirgus līderis apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmas izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā. Piedziņas un regulēšanas vārsti ir uzņēmuma pamatdarbība. Belimo mērķis ir būt uzticamam partnerim saviem klientiem visā pasaulē. Pētniecība un tirgus saistītas inovācijas, kā arī ātra un pielāgota izpilde ir pats galvenais. Belimo nodrošina vairāk nekā tikai produktus. Mēs atbalstām mūsu klientus ar inovatīvu, efektīvu un enerģiju optimizējošu risinājumu un dodam panākumus gan mūsu klientiem, gan mums pašiem. Mēs esam tuvu mūsu klientiem visā pasaulē, mēs runājam viņu valodā, un mēs to saprotam. Viss, ko mēs darām, mums dos pārliecību, ka viņi ir izvēlējušies labāko.

PRODUAL, THERMOKON oficiālie pārstāvji Latvijā.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Mūsu produkti:: ✓ KOMPENSATORI (lokanie savienojumi) - gumijas, metāla, auduma ✓ EĻĻAS un SMĒRVIELAS ražošanas iekārtām (eļļošanas materiāli) ✓ Mehāniskie gala BLĪVSLĒGI ( Sūkņu ASS blīvējums, blīvējumi) PUMP packing ✓ EJENDALS darba cimdi un JALAS darba apavi ✓ PECOFACET šķidruma filtri, gaisa filtri

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

santehnikasveikals.lv, santehnikas veikals - internetveikals

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Mūsu prioritātes:: Santehnikas interneta veikals www.santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces jūsu mājoklim. Lielākiem preču pasūtījumiem vai arī komplektējot preces objektiem tiek piemērotas atlaides. Visas cenas norādītas EUR ar PVN 21%. Santehnikas veikals: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitārās un apkures tehnikas tirdzniecība. Santehnikasveikals.lv piedāvā augstas kvalitātes santehnikas preces no vadošajiem Eiropas ražotājiem: ORAS, KOLO, IDO, GROHE, HANSGROHE, TRES, JUNKERS, FRANKE, RAVAK, POOLSPA, BALTECO, PAA, ROLTECHNIK, SANIBUD, BANNINGER, KAME, GORENJE, SANHA, VIEGA, IFO, ROLTECHNIK, RADAWAY, BALTIJOS BRASTA, ARCO.

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

Alpex, SIA, Inženiertehniskais serviss & avārijas dienests

Krāsotāju 6, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Alpex" veic inženiertehniskos un avārijas dienesta pakalpojumus. 

I-Santex, SIA

Dzirnavu 28, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Apkures, siltumapgādes sistēmu izbūve, montāža. Kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmu montāža. Dziļurbumi. Dziļurbuma izbūve, artēziskās akas. Ūdensvadu sistēmas montāža, izbūve. Ventilācijas sistēmu montāža, projektēšana. Inženiertīklu (ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes) projektēšana, izbūve. Bioloģisko attīrīšanas iekārtu uzstādīšana un apkalpošana. Ūdens sūkņu uzstādīšana un apkalpošana. Santehnikas iekārtu uzstādīšana. Nodrošinām augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena klienta vajadzībām un vēlmēm. Strādājam visā LATVIJĀ!

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Apraksts: Viens no vadošajiem uzņēmumiem inženierkomunikāciju sistēmu montāžas un projektēšanas jomā!

Celtniecība, pārbūve, renovācija. Pašnodarbināti meistari.

Ausekļa 32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pēc sastādītās tāmes veiksim arī darbus:: ✓ Jaunu pamatu izbūve ✓ Veco pamatu stiprināšana ✓ Jumtu izbūve, segumu maiņa; ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi un infiltrācijas lauku ✓ Ūdens un apkures ierīkošana, tai skaitā esošajā skurstenī metāla čaulas iestrāde ✓ Keramzīta, koka, estrich un betona industriālās grīdas ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana ✓ Kā arī citi celtniecības darbi

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

DDRE Pluss, SIA

Brīvības 10b-211, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO Attīrīšanas Iekārtas ✓ Grodu Sistēmas ✓ Septiķi ✓ Drenāžu Sistēmas ✓ Kanalizācijas Tvertnes Kanalizācijas izbūve:: ✓ Septiķa izbūve ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ GRAF Kanalizācijas sistēmas izbūve ✓ Kanalizācijas sistēmas izbūve ar grodiem

Enesan, SIA

Rītausmas 2, Rīga, LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Avārijas dienests ✓ Ūdensapgāde ✓ Siltummezgli ✓ Ūdens filtru uzstādīšana ✓ Kanalizācijas ierīkošana ✓ Kanalizācijas serviss ✓ Ēku tehniskā apkalpošana ✓ Apkure ✓ Santehnikas uzstādīšana Mēs piedāvājam:: ✓ Elastīgu maksājumu sistēmu, kā arī fiksētu ikmēneša maksu un faktiskās darba izmaksas ✓ Speciālistus, kas strādā mūsu komandā, ar lielu pieredzi šajā jomā, meistari prot darīt savu darbu ātri un efektīvi ✓ Avārijas dienestu 24h septiņas dienas nedēļā  ✓ Garantiju visiem izpildītiem darbiem ✓ Risinājuma piedāvājums un darbu tāmēšana ir bez maksas ✓ Augstas kvalitātes materiālus un instrumentus, mēs sadarbojamies ar tādiem ražotājiem kā: ANT, Danfoss, TAC, Grundfos, Wilo, SWEP, Alfa Laval

Latvia Oil Service, SIA

Dzelzavas 70-3, Rīga LV-1082
Produkti::

Auto un moto eļļas

✓ vieglajiem auto ✓ kravas auto ✓ traktoriem ✓ motocikliem

Eļļas rūpniecībai

✓ hidraulikai ✓ reduktoriem ✓ kompresoriem ✓ darbagaldiem

Eļļas kuģu dzinējiem Smērvielas

Par uzņēmumu:

SIA "Latvia Oil Service" ir Latvijas uzņēmums, kas nodarbojas ar eļļu un smērvielu izplatīšanu. Mūsu mērķis ir operatīvi piegādāt augstākās kvalitātes eļļas un smērvielas visur, kur vien tās ir nepieciešamas. Mūsu piegādātāji ir pasaulē pazīstami naftas produktu ražotāji: Shell, Lukoil, Teboil, Finke.

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums:

Mēs esam arhitektūras kompānija, kas sadarbībā ar profesionālu būvnieku komandu piedāvājam saviem klientiem realizēt sapni par savu māju. Līdz ar to, saviem klientiem spējam nodrošināt visu izpildes procesu, sākot no skices līdz mājas atslēgai!​

Mūsu pieredzes bagāžā ir ļoti daudz realizētu arhitektūras un būvniecības projektu, kā rezultātā spējam saviem klientiem nodrošināt profesionālu attieksmi un kvalitatīvu izpildes rezultātu.